Balaguer TV es va fer ressò de l’estat de l’ocupació d’estiu a l’Hostatgeria del Monestir de les Avellanes

l pont de la Mare de Déu d’agost es un dels punts més àlgids de les vacances d’estiu per les reserves ocupacionals dels allotjaments turístics del territori català i en particular també de la comarca de la Noguera.

Al Monestir de les Avellanes el pont de meitat d’agost és també unes dels períodes amb més reserves tancades que els permet arrodonir l’ocupació del mes d’agost tal i com va passar l’any passat amb xifres històriques per l’allotjament. A dia d’avui els registres de l’agost en comparació l’any passat són lleugerament inferiors, no obstant des de la direcció de l’allotjament esperen tancar el mes amb xifres similars en bona part gràcies a les reserves d’aquest pont amb a voltant del 70% complet i amb bona afluència de gent des de començament de setmana.


Premeu la imatge per veure el vídeo

En aquest indret de la Noguera la procedència dels visitants varia, turistes del mateix territori català, de l’Estat espanyol i també internacionals, bàsicament de França i el Regne Unit. Els principals reclams de la comarca pels visitant: La natura, la gastronomia i l’astronomia.

Tot i que les reserves en aquest allotjament històric de la Noguera acostumen a ser amb pernoctacions de dos a tres nits, la tendència en els darrers anys ha anat variant i cada cop més es contracte estances de llarga estada

A Ponent  el Patronat de Turisme preveu rebre aquest estiu 615.000 turistes, que generaran 1,7 milions de nits d’allotjament.

Text de Miki Daviu (Balaguer TV)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s