Torna La Grossa de Cap d’Any al Monestir de les Avellanes

LAssociació d’Amics del Monestir de les Avellanes, posa a la vostra disposició la Loteria de la Grossa de Cap d’Any per al sorteig del 31 de desembre de 2019. Un any més hem optat per realitzar participacions de la Grossa de Cap d’Any perquè és doblement solidaria. En primer lloc perquè Loteria de Catalunya destina tots els beneficis a finalitats socials, i en segon lloc perquè l’aportació que es destina als Amics del Monestir de les Avellanes s’empra per a les accions socials i culturals que promou aquesta associació sense ànim de lucre. Algunes de les accions, projectes i activitats que promovem són:

  • Promoure i realitzar activitats culturals, lúdiques, esportives, formatives i religioses, vinculades al monestir i al seu entorn.
  • Col·laborar en la conservació i promoció del patrimoni històric del Monestir.
  • Contribuir a l’estudi artístic, històric, arquitectònic, religiós, social, del conjunt monumental del Monestir.
  • Donar suport a la tasca cultural que representen els diversos fons arxivístics i biblioteca de què disposa el Monestir.
  • Prestar ajut en la promoció de les activitats religioses pròpies del Monestir i , més concretament, de la Casa d’Espiritualitat.
  • Promoure o col·laborar en accions socials i solidàries que desvetllin en la societat la inquietud pel tema social, la solidaritat i el compromís.

Els punts de venda de les butlletes és la recepció del Monestir i el Restaurant El Claustre. Demaneu la vostra butlleta i no us quedeu sense participar! El preu per cada butlleta és de 5 € i cada participació juga en 4 números diferents (06723 – 25241 – 50614 – 92052). Molta sort!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s