En el marc de la Fira del Torró i la Xocolata a la pedra d’Agramunt, sorganitza també la Ruta gastronòmica del Torró i la Xocolata a la pedra. Per primera vegada el Restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes hi participa, juntament amb altres 13 restaurants de les Terres de Ponent.
La ruta està en funcionament des de l’1 al 31 d’octubre i consisteix en degustar des d’un punt de vista diferent, creatiu i original un plat basat en el torró o la xocolata a la pedra, els dos productes tradicionals del territori.
El Restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes, i la resta de participants, han elaborat diverses propostes per tal de desestacionalitzar aquests dos productes i convertir-los en habituals de la cuina de casa.
Tothom que vingui al Monestir de les Avellanes, tindrà entre els seus postres el Amanida de fruits del bosc silvestres amb gelat de xocolata blanca.
A més, recordeu que tots els que el degusteu podreu participar al sorteig d’un sopar per a 2 persones a escollir entre un dels restaurants dels 14 que participem en la ruta. Demaneu la vostra butlleta al restaurant i participeu-hi.