Qui Som


El Monestir de les Avellanes, situat a Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, en terme municipal d’Os de Balaguer (Noguera), és considerat la porta d’entrada al Montsec. Ha estat un centre d’influència durant molts anys per als pobles del seu entorn, com Vilanova de la Sal, Les Avellanes, Os de Balaguer, Tartareu, Vilamajó, Santa Linya, Fontdepou, etc.

Actualment, i des de l’any 1910 és habitat pels germans maristes de Catalunya, els quals hi tenen dues comunitats de germans. Al Monestir del segle XXI hi trobareu serveis molt diversos com l’hostatgeria monàstica, el restaurant, el centre de reunions, la casa d’espiritualitat, els arxius i biblioteques i la casa de colònies, entre altres.

El bloc és el butlletí informatiu del Monestir de les Avellanes, en ell hi trobareu informacions relacionades amb la història, les activitats, els serveis, les persones, la cultura, el paisatge i els pobles de l’entorn del Monestir de les Avellanes, la Noguera i els Aspres del Montsec.

 • Informació de contacte:
  • Monestir de les Avellanes
  • Ctra C-12, Qm. 181
  • 25612 Os de Balaguer (Noguera, Lleida)
  • Telèfon: 973 43 80 06
  • Fax: 973 43 80 38
  • Adreça electrònica: avellanes@maristes.org
  • Formulari de Contacte: Premeu aquí
  • Reserves on line (hostatgeria): Premeu aquí


6 pensaments sobre “Qui Som

 1. …el blog és molt bo, però ja que esteu en proves…, mireu que les lletres dels menús destaquin sobre el fons que poseu, actualment costa de llegir ja que no totes les targes gràfiques són iguals… Endavant!

 2. Benvolgut Eladi,

  Gràcies pel teu comentari. No és el primer cop que algú ens adverteix sobre el contrast del fons amb la lletra, així com de la mida de la lletra. Suposo que com dius tu, depén del navegador i de les targetes gràfiques de cada ordinador.
  El que passa és que la plantilla gràfica del bloc ja ens ve donada, i no se’ns permet modificar el cos de la lletra, ni el color (o almenys no ho sabem fer). Esperem que més endavant hi poguem introduir els canvis necessaris per millorar aquests aspectes.

  Estem oberts a qualsevol altra opinió, comentari, i/o informació per millorar. Merci!

 3. Bones Teresa,

  Gràcies per la idea!, fa un temps vam intentar afegir un mapa permanent, visible a la barra de navegació, però al final vam desistir per problemes tecnològics. El que farem, de moment, es obrir un pàgina “com arribar-hi”, i així facilitem les coses. En tot cas també hi ha informació d’aquest tipus a la pàgina web del Monestir de les Avellanes (http://www.monestirdelesavellanes.com)

  Moltes gràcies!

 4. No hem vareu contestar a la pregunta : si porto un grup de gent d’una empresa anglesa per unes estades que he de programar aqui a catalunya i al pirineu, teniu algú amb llengua anglesa, o millor dit amb idiomes.???

  no m’interessa parlat a mitges, perquè això ja ho faig jo, es que potser fins i tot ho necessitaria per guia tots els dies.

  Hi es????

 5. Benvolguda Mary,

  Sóc l’encarregat de la gestió del bloc del Monestir de les Avellanes, on he vist que vostè a deixat una consulta. No puc contestar-li jo a la seva pregunta, però la reenvio al departament de recepció i a gerància, per tal que algú se’n faci càrrec. Demà al matí tindrà una resposta.

  Disculpi el retard en contestar-la.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s