Presentació de la novel·la “Els sopars de Vilanova de la Sal” al Monestir de les Avellanes

El dissabte 24 de febrer a les 18h el Monestir de les Avellanes acollirà l’acte de presentació de la novel·la “Els sopars de Vilanova de la Sal” de l’escriptor Ricard Pérez i Fuster.

Els Sopars de Vilanova de la Sal, és la nova novel·la de Ricard Pérez i Fuster. L’escriptor té casa i vincles amb el poble de Vilanova de la Sal des de fa anys, i és un dels indrets on l’autor s’inspira per escriure les seves novel·les. En aquesta novel·la ha volgut posar a l’epicentre el mateix poble, en forma d’homenatge també als seus habitants.

La novel·la té com a protagonista un home ric, que aparentment ho té tot per ser feliç, però a la vegada és un personatge ple de contradiccions. Aquest home descobrirà reflexions sobre la vida i el més enllà, precisament a Vilanova de la Sal. Un petit poble protegit pel Montsec, amb una mansió ancestral que amaga secrets i misteris. Pérez i Fuster contraposa el món de la raó i de la racionalitat amb el món de la imaginació i les creences. Una novel·la que és una oda a la literatura i a la fantasia enmig d’un poble magnífic com Vilanova de la Sal.

Ricard Pérez i Fuster va néixer a Barcelona l’any 1961 en el sí d’una família on la literatura i la música hi ha estat molt presents. Això l’ha portat amb facilitat al món de l’escriptura, havent publicat fins ara un llibre de relats curs i tres novel·les.

L’acte de presentació es farà a les 18h del dissabte 24 de febrer a l’antic refectori del Monestir de les Avellanes. Anirà a càrrec de l’autor, de Manel Mayorga, crític literari i del poeta i músic Gabriel Maria Pérez. A continuació hi haurà un concert a l’església del Monestir amb la pianista i organista Elena Fuster i el baríton Álvaro Honrubia.

Tots els actes son d’accés lliure i compten amb la col·laboració de la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer, la llibreria L’Argonauta, els ajuntaments d’Os de Balaguer i Les Avellanes i Santa Linya.

Deixa un comentari