Exposició ‘Personal Art’ d’Oriol Solaní al Monestir de les Avellanes

Personal Art d'Oriol SolaníDel 9 al 30 de març l’Espai Cultura, Art i Música del Monestir de les Avellanes presenta l’exposició “Personal Art” de l’artista de Vallfogona de Balaguer Oriol Solaní i Vera.

Es tracta d’una mostra de les diferents obres d’art que ha realitzat fins al moment el jove artista vallfogoní. Les obres d’art són principalment pintures, però que empren com a suport materials diversos com la fusta o bé la ceràmica. Algunes d’aquestes incorporen altres materials com la roba o paper cartró, de manera que les obres prenen relleu i fan l’ullet a l’escultura, com és el cas de “Sweet Carnival”. Pel que fa als continguts, podeu veure la col·lecció “Galaxy” sobre temes d’astronomia, les obres que tenen com a referent el món vegetal i animal, especialment el cavall i finalment lesSweet Carnival obres que tenen com a representació principal la figura femenina, com és el cas de l’obra “My african love”

Podeu visitar-la a la Sala Capitular del Monestir de les Avellanes, de 9 a 20:00 h tots els dies de la setmana. L’entrada és gratuïta.