El cos, camí cap a l’interior: iniciació al ioga. Avellanes DO (2010-2011)

Del 26 al 28 de novembre tindrà lloc el curs titulat el cos, camí cap a l’interior: iniciació al ioga. Dirigit a totes aquelles persones que tinguin curiositat envers el ioga i desitgin prendre un primer contacte amb els beneficis que proporciona. Les inscripcions estan obertes i encara sou a temps d’apuntar-vos-hi!

El curs pretén que a través d’exercicis corporals i de contacte amb la natura et sentis connectat amb tu mateix i amb la vida que brolla del teu interior. L’iniciació al ioga permet experimentar un benestar material i espiritual amb un mateix i amb el que l’envolta. El professor del curs és el G. Antonio Ibáñez.

Amb el curs el cos, camí cap a l’interior: iniciació al ioga comencen els caps de setmana Avellanes “Denominació d’Origen”: un lloc i un temps 2010-2011. Avellanes DO són els cursos de cap de setamana que cada any preparen els germans maristes de la Casa d’Espiritualitat del Monestir de les Avellanes, amb els que es busca aprofitar les nombroses possibilitats de la casa i el seu entorn per descobir aspectes de l’espiritualitat cristiana i del creixement personal.

Enguany Avellanes DO t’ofereix sis caps de setmana amb cursos molt variats, els quals tenen en comú la dinàmica de treball i de vivències en grup i l’objectiu d’afavorir el creixement personal i el benestar i harmonia en un mateix. Tot això en un entorn únic com ho és el Monestir de les Avellanes.

Deixa un comentari