Nova recepta del xef del Monestir de les Avellanes al programa Toc de Xef de Balaguer TV


El xef del Monestir de les Avellanes, Bobby Cabral, torna al programa “Toc de Xef” de Balaguer TV. Aquest cop ens presenta una recepta típica de la nostra terra “Ternasco tradicional del Claustre del Monestir de les Avellanes”

Per a preparar-lo necessitem els següents ingredients bàsics: Espatlla de xai, sal, pebre, all, puré de patata, romaní, col, api, pastanaga i cansalada fumada.

Aquest plat el podeu venir a degustar al Restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes, i com sempre us animem a preparar-lo a casa vostra!

Ternasco tradicional - Espatlla de xai (Premeu la imatge per reproduir el vídeo)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s