22è Festival d’Orgues de Ponent i del Pirineu i 6è Concert d’Orgue del Monestir de les Avellanes

Un any més, l’Associació Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida torna a posar-se a disposició d’organistes i intèrprets de renom per a oferir a la societat lleidatana un ampli ventall d’actuacions musicals on l’orgue és l’eix central de tots ells.

XXII Festival de Música de Tardor ORGUES DE PONENT I DEL PIRINEU 2020 ve marcada per la irrupció del Covid19 a les nostres vides.

D’aquesta manera, la nostra Associació no tanca les portes al món de la cultura, i juntament amb l’Institut d’Estudis Ilerdencs-Diputació de Lleida, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, les Regidories de Cultura dels Ajuntaments participants, Joventuts Musicals de la Cerdanya i l’Associació Amics de l’Orgue de Sant Llorenç de Morunys, ens oferirà el XXII Festival de Música de Tardor ORGUES DE PONENT I DEL PIRINEU 2020 entre el 10 de setembre i el 17 de desembre, i que constarà de catorze concerts distribuïts a les poblacions de les Borges Blanques, Cervera, Lleida, Os de Balaguer-Les Avellanes, la Pobla de Segur, Puigcerdà, Sant Llorenç de Morunys, la Seu d’Urgell, Talarn, Tàrrega, Torres de Segre, Tremp i Verdú.

Com ha estat sempre, l’accés als concerts serà gratuït, però caldrà tenir en compte les mesures de seguretat que aconsellen les autoritats sanitàries:

  • obligació d’accedir-hi amb mascareta
  • evitar aglomeracions a l’entrada i sortida
  • desallotjar l’església amb celeritat
  • assistir al concert amb suficient antelació i mantenir al seu interior la fonamental distància preventiva.

L’aforament quedarà reduït per complir amb la normativa de distància social permesa. Per tant, les persones que vulguin assistir-hi, caldria consultar amb la Regidoria de Cultura de l’ajuntament corresponent les condicions d’accés.

També cal remarcar que, seguint les recomanacions sanitàries, aquest any no s’han editat programes de mà en paper.

Conseqüentment, si es vol rebre el programa de mà del festival, en format PDF, cal escriure a l’adreça electrònica: odpidp@gmail.com  i sol·licitar-lo.

Així mateix, durant el concert s’informarà per megafonia en primer lloc de la trajectòria professional dels músics que hi actuaran i seguidament les obres que es vagin a interpretar.

 

A continuació us indiquem la Programació General d’enguany:

Deixa un comentari