Tardor de bolets al Monestir de les Avellanes (2es jornades gastronòmiques “del paisatge a la cuina”) – 2009

Tornen les Jornades Gastronòmiques “del paisatge a la cuina”, organitzades pels membres de l’Associació Noguera Cuina. Es tracta de les segones jornades gastronòmiques de la Noguera, aquest cop batejades amb el nom “tardor de bolets“. (2009)

Del paisatge a la cuina, és el nom de les jornades que cerquen donar a conèixer la cuina i la gastronomia de la comarca de la Noguera. Enguany, i en el marc dels paisatges de tardor, les especialitats que us ofereixen els restaurants de la nostra comarca tenen com a protagonistes els bolets.

El restaurant del Monestir de les Avellanes us ofereix el següent menú (per 25 €, iva inclòs, beguda a part) (Edició tardor 2009)

Primers:

  • Favetes saltejades amb rovellons i pernil de glà
  • Ous ferrats amb carreretes
  • Rovellons a la brasa amb llit de patata i pebrot vermell picant

Segons:

  • Conill a la crema de ceps i all i oli
  • Xampinyons farcits de vedella al Porto i graten de grana padanno
  • Brotxeta de rap i Camembert arrebossada amb crema de ceps

Postres:

  • A escollir a la carta

Les 2es Jorandes Gastronòmiques “del paisatge a la cuina”, una tardor de bolets, es van iniciar el 30 d’octubre de 2009 i finalitzaran el 29 de novembre de 2009. Teniu temps encara de gaudir-ne, tant al restaurant del Monestir de les Avellanes, com a la resta dels 11 restaurants que us ofereixen un menú de “tardor de bolets”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s